Handelsbetingelser

1. OPLYSNINGER OM VIRKSOMHEDEN

Royal Tattoo v/Henning Bütow Jørgensen
I L Tvedes Vej 3A
3000 Helsingør
CVR: 28400462

2. VORES PRISER

Alle priserne på siden er i danske kroner inkl. moms og afgifter.

Der tages forbehold for:

Valutaændringer
Force majeure
Leveringssvigt
Afgiftsændringer
Udsolgte varer og trykfejl

3. ORDREBEKRÆFTELSE

Når du modtager din ordrebekræftelse, er det vigtigt, du kontrollerer, at den er i overensstemmelse med din bestilling. Hvis du opdager noget, der er forkert, eller hvis du har ændringer til din ordre, bedes du kontakte Royal Tattoo på art@royaltattoo.com

4. LEVERING AF DINE VARER

Varer afsendes med GLS og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der KAN være længere leveringstid i forbindelse med helligdage og lignende.
Varer købt i Danmark fremsendes fragtfrit.

Royal Tattoo kan efter forudgående aftale også leveres udenfor Danmark. Fragtprisen vil i givent tilfælde blive oplyst individuelt.

5. BETALING HOS ROYAL TATTOO

Du kan betale med disse kort på Royal Tattoo:

Dankort
MobilePay
Visa
Visa Electron
Mastercard
Maestro
Vi har sikret vores webshop med SSL-kryptering hvilket betyder at de informationer du indtaster, kun kan ses af Nets (tidligere PBS).

6. DIN FORTRYDELSESRET

I forbrugerkøb, hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet, har du 14 dages fortrydelsesret.

Du har altså 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager dine varer. Fortrydelsesretten kan kun benyttes, hvis varen returneres i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, som forringer salgsværdien væsentligt. Hvis du fortryder dit køb, kan du enten nægte modtagelse af pakken eller sende varen retur til:

Royal Tattoo
I L Tvedes Vej 3A
3000 Helsingør

Du bedes venligst vedlægge en kopi af din faktura som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt på royaltattoo.com.

Nægter du modtagelse af pakken, eller lader være med at afhente den på pakkeshoppen, vil du blive opkrævet forsendelsesudgiften for at Post Danmark/GLS returnerer pakken til os.

Royal Tattoo anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Royal Tattoo. Du har herudover mulighed for at kunne efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke har fundet sted. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du skal sende din ordre retur til os uden ugrundet forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal sendes til art@royaltattoo.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Post Danmark.

7. DIN REKLAMATIONSRET

Opdager du fejl eller mangler i din levering fra Royal Tattoo, skal dette påberåbes i rimelig tid efter du har opdaget fejlen. Du er forpligtiget til at angive, og på forlangende, vise på et billede, hvordan fejlen eller manglen viser sig. Som udgangspunkt kan du kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter, du har fået varen leveret.

8. ANVENDELSE AF REKLAMATIONSRETTEN

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Royal Tattoo inden for rimelig tid efter varens modtagelse.
Varen returneres i det tilfælde til nedenstående adresse på kundens regning:

Royal Tattoo
I L Tvedes Vej 3A
3000 Helsingør

Du bedes beskrive varens fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen samt oplyse ordrenummeret. Varen skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.
Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav eller som sendes uden porto. Desuden henter vi ikke pakker, der blevet sendt “uden omdeling” med Post Danmark, til en GLS pakkeshop ell. lign.

Har du sendt en vare tilbage til os til fortrydelse eller reklamation, vil du få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

9. FORSVARLIG RETURNERING AF VARER

Alle produkter, der returneres til Royal Tattoo, skal være forsvarligt indpakket. Vi anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Royal Tattoo. Yderligere har du mulighed for at kunne efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke har fundet sted.

10. BEHANDLING AF DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER (PERSONDATAPOLITIK)

For at du kan handle på Royal Tattos webshop, har vi brug for nedenstående oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, så vi kan levere varen til dig.

Læs mere om vores Privatlivspolitik her.

11. FORSVARLIG RETURNERING AF VARER

Alle produkter, der returneres til Royal Tattoo, skal være forsvarligt indpakket. Vi anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Royal Tattoo. Yderligere har du mulighed for at kunne efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke har fundet sted.

12. ELEKTRONISK OG TELEFONISK HENVENDELSE

Som betingelse for køb hos Royal Tattoo, giver du samtidig samtykke til, at Royal Tattoo må kontakte dig med elektronisk post i form af nyhedsbrev. Du vil modtage elektroniske meddelelser i form af e-mails på din registrerede e-mailadresse.
Du kan til enhver tid afmelde disse beskeder ved at besvare “AFMELD” i en af de mails, vi sender til dig.

13. ER DU I TVIVL OM NOGET

Såfremt der opstår tvivlsspørgsmål, er du altid velkommen til at rette henvendelse på art@royaltattoo.com.

14. DIN MULIGHED FOR AT KLAGE

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til art@royaltattoo.com.

Hvis det ikke lykkedes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Klager over almindelige varer skal du gå til Forbrugerklagenævnet eller oprette en sag ved den nye europæiske forbrugerportal ODR.

Forbrugerklagenævnet
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Tlf.: 41 71 50 00
kfst@kfst.dk – www.forbrug.dk

Online Dispute Resolution
www.ec.europa.eu/consumers/odr/